DOUWE EGBERTS PUNTEN VOOR VOEDSELBANK

Douwe Egberts punten voor de voedselbankLions Twenterand steunt de nationale decemberactie waarin Douwe Egberts waardepunten worden ingezameld voor de voedselbank.DE-waardepunten kunnen alleen nog bij Blokkerfilialen worden ingeleverd, maar in december dus ook bij de inzamelpunten van Lions Twenterand. Douwe Egberts verhoogt de bij de Lions ingeleverde punten met 15% en wisselt ze begin 2018 in voor pakken koffie die worden gedoneerd aan de voedselbank. De koffie wordt vervolgens wekelijks toegevoegd aan de voedselpakketten voor mensen die dat heel hard nodig hebben. Koffie is een zeldzaam product voor voedselbanken omdat het bijna nooit wordt ‘afgeschreven’.Inmiddels doen meer dan 80 gemeenten mee aan deze actie. Laten we zorgen dat Twenterand daarin positief opvalt en zoek al uw laatjes af naar vergeten punten.Uw waardepunten, bij voorkeur geteld, kunt u gedurende de decembermaand inleveren op de volgende adressen: Jumbo Vriezenveen (Krijgerstraat), Jumbo Westerhaar (Kervelplein), Jumbo Vroomshoop (Linderflier), Jumbo Den Ham (Grotestraat), Emté Vriezenveen (Westeinde).