Inzameling brillen,gehoorapparaten en mobieltjes

INZAMELING BRILLEN,GEHOORAPPARATEN EN OUDE MOBIELTJES

INZAMELING BRILLEN,GEHOORAPPARATEN EN OUDE MOBIELTJESDe Lionsclub Twenterand zet zich in voor de zorg van de medemens.O.a. worden door de club overtollige brillen,gehoorapparaten en mobieltjes ingezameld en worden brillen en gehoorapparaten geschikt gemaakt voor hergebruik door volwassenen en kinderen in Georgië,Oekraïne en Afrika.Door het opzetten van laboratoria en scholing van technici en verzorgers ter plaatse,zorgt de Lionsclub ervoor dat de bevolking in staat wordt gesteld om beter te zien en/of beter te horen.Door de actie van de Lionsclub is het mogelijk dat met name kinderen met een gehoorbeschadiging toegang krijgen tot de geschakeerde wereld van klanken en tonen.Ook visueel gehandicapten kunnen met onze overtollige en aangepaste brillen weer deel uitmaken van de samenleving.U kunt Uw overtollige brillen en gehoorapparaten inleveren bij de Zorginformatie.punten in Den Ham,Vriezenveen,Vroomshoop en Westerhaar.