Kerstwandeling 2017

Sponsoren kerstwandeling 2017.Onze sponsoren stellen ons in staat om de opstartkosten te financieren en daarvoor zijn wij hen heel erg dankbaar....verder lezen>

Dit jaar wandelen we voor de Twentse Wensambulance...verder lezen

Info nieuwe leden

Wat Lions willen staat uitvoerig te lezen in onze erecode, maar kan kort worden samengevat via het motto van Lions dat luidt "We serve".Lionsclub Twenterand ziet dit vooral als een lokale aangelegenheid. Wij zijn een vriendenclub, maken het voor onszelf gezellig, en willen daarnaast met name dienstbaar zijn aan de lokale gemeenschap. Waar nodig en mogelijk proberen we te helpen of vrijwilligers te stimuleren. Jaarlijks organiseren we een aantal fundraisingsactiviteiten om dit mogelijk te maken. Voor onze club zijn dat vooral de wijnactie ende Kerstwandeling .